Gå til hovedindhold

Tema-workshop om Living Labs samt byens test og demo-faciliteter

Få et indblik i mulighederne for at teste i og med byen

Kl. 13.15 – 13.45 Talk i Store Sal på Dokk1 (seancen er åben for alle)

Aarhus vil gerne være en førende test og udviklingsby – også når det handler om robotter og kunstig intelligens. Vi har derfor en ambition om at bruge byen som testbed og living lab for nye løsninger.

Hør oplæg fra to virksomheder, der har udført test i byen og mød en repræsentant for Aarhus Kommune - som alle forholder sig til værdien af test i byen set fra deres respektive perspektiver.

Kl. 14.00 - 14.45 Guidet rundvisningVilde Teknologier festivalen inde og ude (seancen er kun for deltagere tilmeldt tema-workshoppen)

Efter oplæg og korte virksomheds-cases får du en guidet rundtur til robotvirksomhedernes stande på festivalen for at møde udvalgte robot-, drone- og automationsvirksomheder. Vi afrunder turen hos robotarmen Sea Protector One, der samler affald fra åens udmunding. Projektet drives af All In On Green, der også har udviklet CityShark-projektet med henblik på at teste en kombination af forskellige teknologier, som på sigt kan løse opgaver med affalds- og olieopsamling i Aarhus Havn.

Kl. 15.00 – 15.45 Workshop om test- og demosites i Verdensrummet (seancen er kun for deltagere tilmeldt tema-workshoppen)

Workshop om SMV’ers erfaringer, ønsker og behov til test- og demofaciliteter.
- Hvordan skaber vi i fællesskab bedre udviklingsmuligheder via eksisterende platforme og problemejere?
- Hvilke erfaringer har vi allerede med living labs samt åbne test- og demofaciliteter?
- Hvor er hullerne i osten og hvad kan vi sammen gøre for at forberede adgang til og viden om attraktive test- og demofaciliteter?

Kl. 15.45 – 16.00 Netværk og fredagsbar

 

Torsdag den 5. september kl. 15.00 – 16.00: Opfølgende online-seance for workshop-deltagerne (seancen er kun for deltagere tilmeldt tema-workshoppen)

Deltag i denne videndelingsseance, hvor vi dels følger op på den fysiske workshop og ser på flere spændende eksempler på living labs og demosites rundt om i Danmark.  

Endeligt program og Teams-link udsendes efter den fysiske workshop.

 

Tilmeld dig her til workshoppen

Sidst opdateret: 2. juli 2024