Factory Sustainability Assessment (FSA) er et vurderingsværktøj, der måler en virksomheds nuværende modenhed for at arbejde med bæredygtighed. Evalueringen kan herefter danne grundlag for at formulere en køreplan for forbedringer på flere planer, og sikre at indsatser for miljømæssig og social bæredygtighed sker på en rentabel måde.

Hvor moden er din virksomhed til at arbejde med bæredygtighed?

Gennemførelse af en bæredygtighedsvurdering kan danne grundlag for at forbedre virksomhedens omdømme, opfylde interessenternes forventninger, mindske risici, opnå omkostningsbesparelser, få adgang til nye markeder, overholde regler og i sidste ende drive vækst og øget omsætning. Med vurderingen kan virksomheden lettere tilpasse værdier til dens drift og demonstrere engagementet og initiativer indenfor bæredygtighed, som i stigende grad værdsættes af forbrugere, investorer og det bredere erhvervsliv.

Det får du med hjem

  • Værktøj til kickstarte nye bæredygtighedsinitiativer.
  • Overblik over muligheder og udfordringer i forbindelse med FSA-udvikling.
  • Eksempler på, hvordan anvendelse af FSA kan hjælpe virksomheder med at formulere virksomhedsspecifikke aktivitetsplaner, og hvordan sådanne planer ser ud.

Dato: 28. september kl. 10 til 11

Sted: Webinar, link tilsendes

Vært: Force Technology ved Kasper Stens Honoré, Peter Byrial Jensen

Denne TechCircle aktivitet er et i rækken af flere webinarer, seminarer og workshops der dykker ned i produkters bæredygtighed og cirkulær økonomi, herunder take-back-systemer og Factory Sustainability Assessment (FSA). Hold dig opdateret på hjemmesiden og LinkedIn.