Gå til hovedindhold

Innovationsgruppe: Dataopsamling i produktion, salg og service

Tilmeld dig innovationsgruppen om hvordan du udvikler din virksomhed ved at finde, forstå og anvende data.

Om Innovationsgruppen

TechCircle sætter sammen med Ringkøbing Skjern Erhvervsråd fokus på hvordan din virksomhed kan forbedre sine processer, reducere spild og optimere forretningen ved hjælp dataopsamling. 
Vi gennemgår hvilke hardware og software teknologier, der findes på markedet, hvad de kan og hvad deres begrænsninger er. Der tages udgangspunkt i de deltagende virksomheder og deres egne data og hvad de potentielt set kan betyde for den enkelte virksomhed.

Forløbet i innovationsgruppen bliver et mix mellem fælles workshops, hvor der kan deles viden og erfaringer og hvor der kan trænes i specifikke værktøjer kombineret med individuelle forløb, hvor virksomhederne arbejder med egne data og har mulighed for sparring og support fra tekniske eksperter.

Opstart

Forberedelserne med de deltagende virksomheder starter i midten af marts. Dernæst følger nedenstående workshops i april og maj. Datoer meldes ud, når de er endeligt fastlagt.

Forventede workshops

Workshop 1:

Introduktion til opsamling af data med udgangspunkt i energioptimering. Hvad kan data bruges til og hvad skal man være opmærksom på når man starter med at samle data op, og hvilke data kan være relevante. Herefter skal deltagerne tilbage i egen virksomhed og finde de data de vil bruge i forløbet. Sammen med eksperterne skal de sættes i gang med at samle data op fra egne processer.

Workshop 2:

Fokus er på hvordan validerer vi de data vi har opsamlet, så vi også er sikre på at de er anvendelige og hvordan vi kan visualisere dem så de skaber de værdi. Der trænes i konkret opsætning af Dashboards eller lignende. Efterfølgende skal deltagerne hjemme i virksomhederne arbejde med at analysere og visualisere data. Eksperter kan hjælpe med problemløsning og optimering af Dashboards

Workshop 3:

Resultater fremvises frem og deltagerne deler erfaringer. Derudover gives der inspiration til at komme videre med at bruge data.

Tilmeld dig her

Hvis du ønsker at høre nærmere om innovationsgruppen kan du kontakte chefkonsulent Preben Dahl  Johansen fra MADE på tlf. 21 30 50 09 eller pjohansen@made.dk

Innovationsgruppen er udviklet i samarbejde mellem TechCircle, MADE, FORCE og Ringkøbing Skjern Erhvervsråd

Sidst opdateret: 11. april 2024