Gå til hovedindhold

Tilbud

TechCircle tilbyder en bred palette af muligheder for at opnå en succesfuld digital transformation

 • Læs op

Indhold

  TechCircle er Midtjyllands digitale innovationshub. Hub'en skal sætte skub i udvikling og implementering af konkurrencedygtige, grønne og innovative digitale løsninger til gavn for virksomheder, offentlige institutioner og borgere.

  Hub'en skal understøtte digital omstilling og gøre avanceret teknologi tilgængelig via en række gratis ydelser. Det sker blandt andet gennem et uddannelsesspor til digital opkvalificering, ved at give adgang til testfaciliteter og sparring på brug af datakilder i virksomheder. Derudover tilbydes hjælp til at skaffe funding og tiltrække kapital.

  Bag TechCircle står en partnerkreds af videns- og forskningsinstitutioner, som stiller deres forskere, konsulenter og testfaciliteter til rådighed for SMV’er gennem TechCircle.

   

  Få et digitaliseringstjek

  Ved du, hvordan det står til med digitaliseringen af din virksomhed? Det har du mulighed for at finde ud af nu. Som en del af TechCircles tilbud tilbyder vi at lave et gratis digitaliseringstjek af din virksomhed, hvor du finder ud af, hvor din virksomhed står digitalt.

  Styrk din forretning med åbne data

  Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan gøre brug af offentlig data? Deltag i et forløb, hvor du kan få 1:1 rådgivning og en grundig introduktion til åbne offentlige data.

  Få adgang til en lang række Testfaciliteter

  Har du en teknologi eller et produkt, du ønsker at få testet? Få adgang til vores laboratorier eller udendørs områder forskellige steder i Midtjylland.

  Deltag i en Innovationsgruppe

  Innovationsgrupper er forløb for dig, der gerne vil udvikle din forretning i form af bedre produkter, processer eller services.

  Få sparring om funding og kapital

  Ønsker din virksomhed at tiltrække ny kapital fra investorer, eller overvejer du at ansøge om støtte til dit næste digitale eller grønne udviklingsprojekt gennem en programpulje? Læs her hvordan du kan få hjælp og personlig sparring.

  Challenges

  Hvordan kan private og offentlige virksomheder samarbejde om løsninger, der udvikler virksomhedernes forretning og styrker den offentlige service? TechCircle lancerer en række challenges, hvor små og mellemstore virksomheder inviteres til at skabe løsninger til offentlige udfordringer, ved hjælp af avancerede teknologier. Læs om igangværende og tidligere challenges her.

  Bliv klogere på Hackathons

  TechCircle afvikler hackathons med studerende på de videregående uddannelser i Midtjylland. Under et hackathon bliver de studerende præsenteret for en problemstilling, som de skal arbejde intensivt med at finde løsninger på. Læs mere om hackathons her.

  Tag med til Investors’ days

  Flere gange årligt, i flere af Midtjyllands største byer vil TechCircle bringe investorer samt offentlige og private fonde sammen med virksomheder, der søger kapital eller udviklingsmidler.

  Prøv vores Matchmaking tool

  Matchmaking Tool er en service i TechCircle, hvor du som både privat og offentlig virksomhed kan finde relevant ekspertise, der kan hjælpe din virksomhed med problemstillinger indenfor digital transformation. Læs mere her.

  Deltag i specialistkurser

  TechCircle udbyder specialistkurser, hvor virksomheder og offentlige organisationer kan få tilført specifik digital viden til deres organisation gennem kurser til deres medarbejdere.

  Kurser og arrangementer

  Læs mere og tilmeld dig kommende kurser, seminarer og workshops her.

  Afholdte events i 2023

  Her kan du se, hvilke events TechCircle har afholdt i løbet af 2023

  Sidst opdateret: 16. januar 2024