Gå til hovedindhold

Nyheder

21 resultater

Maskinlæring i mikroformat

Tiny ML – eller Tiny Machine Learning – er en af de nyeste trends indenfor intelligent maskinlæring. Tiny ML gør det muligt at få meget mere ud af egne data gennem meget små processorer med lavt energiforbrug. Derfor er det et af de specialistkurser, som TechCircle udbyder i efteråret 2024.

Digitale innovationsprojekter giver mulighed for tværnationalt samarbejde

Som en del af arbejdet i TechCircle rækker Food & Bio Cluster Denmark ud til de andre European Digital Innovation Hubs, de såkaldte EDIHer, for dialoger om samarbejdsmuligheder.

 Foto fra Enterprise Europe Network’s årsmøde 2023 i Bilbao

Studerende tog livtag med ’unges mistrivsel’ under intensivt hackathon

På blot to dage arbejdede 25 pædagogstuderende med at finde løsninger til en af de helt store samfundsudfordringer – den stigende mistrivsel blandt unge. Anledningen var et TechCircle hackathon for studerende fra VIA University College - afviklet i samarbejde med Aarhus Kommune.

Første challengeforløb godt afsluttet

Det kan være sin sag at få oprettet en bankkonto, når man ankommer som international medarbejder til Danmark. Den udfordring besluttede TechCircle at tage op gennem hub’ens challengeforløb.

Nyt samarbejde om specialistkurser skal styrke vidensniveau i virksomheder

Som en del af TechCircles ydelser udbydes i efteråret 2024 en række specialistkurser, som er udviklet af Aarhus Universitet i samarbejde med Ingeniørforeningen (IDA). Kurserne er med højt specialiserede fagligheder fra universitetsmiljøet.

Innovationsgruppe om kunstig intelligens skudt i gang

Det første innovationsgruppe forløb om kunstig intelligens og machine learning i TechCircle-regi blev skudt i gang hos virksomheden Schultz Seating Group i Galten.