Gå til hovedindhold

Få et digitaliseringstjek

Ved du, hvordan det står til med digitaliseringen af din virksomhed? Det har du mulighed for at finde ud af nu. Som en del af TechCircles tilbud tilbyder vi at lave et gratis digitaliseringstjek af din virksomhed, hvor du finder ud af, hvor din virksomhed står digitalt.

 • Læs op

Indhold

  Det kan du bruge til at identificere nye digitale forretningsmuligheder og finde ud af, hvordan din virksomheds digitaliseringsniveau er i forhold til dine konkurrenter.

  Herunder kan du se et resultat af testen, som du kan bruge som værktøj til at gøre digitaliseringen konkret og håndterbar.

   

  Eksempel på resultat af en DMA test

  Derfor skal du få lavet et digitaliseringstjek

  I kampen om konkurrencefordele og markedsandele er det rart at vide, hvor digital ens virksomhed er. Det kan blandt andet hjælpe din virksomhed med: 

   

  💻 At få lavet en overordnet plan for din digitaliseringsindsats

  💻 Øget effektivitet

  💻 Bedre datagrundlag

  💻 Større konkurrenceevne

  💻 Nye forretningsmuligheder

   

  Vil du gerne vide, hvor din virksomhed står digitalt? 

  Hos Erhvervshus Midtjylland har vi mange dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig! Når du har fået resultatet af digitaliseringstjekket, kan vi også gratis sparre med dig om, hvordan din virksomhed kommer videre.

  Start med at kontakte Henrik Skou Pedersen fra Erhvervshus Midtjylland, via oplysningerne til højre, for at finde ud af, om et digitaliseringstjek er noget for din virksomhed.

  Sidst opdateret: 6. marts 2024