Gå til hovedindhold

Kunstig intelligens, ChatBots og IT-sikkerhed

Denne 2-dags workshop giver en grundig introduktion til kunstig intelligens (AI) med særligt fokus på chatbots samt udforsker AI's rolle som et redskab med både positive og negative konsekvenser.

Vi vil diskutere de samfundsmæssige og juridiske aspekter af AI-sikkerhed og hvordan man sikrer en tryg anvendelse af AI i virksomheder. Datasikkerhed vil blive betonet som fundamentet for AI, og vi vil drøfte etiske overvejelser og tillid i forbindelse med AI-brug.

Dag 1 (11. marts)

Deltagerne får mulighed for at identificere deres egne behov, interesser og kompetencer inden for AI-sikkerhed samt modtage hjemmearbejde til at udforske relevante emner i deres egen virksomhed.

Dag 2 (21. marts)

Når vi mødes igen vil vi samle op og reflektere over de problemstillinger, vi talte om til den første mødegang. Desuden vil vi gennemgå deltagernes hjemmearbejde og fortsætte med at udforske relevante emner identificeret på dag 1. 

Der vil blive præsenteret anbefalinger, teknikker og værktøjer til IT-sikkerhedsarbejde med AI, som deltagerne kan implementere i deres virksomheder.

Tilmelding er overskredet.

Workshoppen er udviklet i et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, Holstebro kommune og TechCircle.

Sidst opdateret: 7. marts 2024