Gå til hovedindhold

Klima og CO2-reduktion

Verden står overfor en global klimakrise, og selvom mange løsninger og aftaler er på plads, så stiger CO2 udledningen på verdensplan fortsat eksponentielt. Danmark er et af de lande i verden, der udleder mest CO2 pr. indbygger – ca. 10,8 tons. Derfor er det nødvendigt at alle dele af samfundet arbejder med den grønne omstilling.

 

For virksomhederne betyder det nye måder at producere på, dokumentere på og markedsføre sig på – for kommunerne betyder det, at de skal understøtte omstillingen gennem aktive grønne politikker på eksempelvis transport-, energi- og indkøbsområdet.

 

Klimaudfordringen er på den måde tæt vævet sammen med vores samfundsmodel. Derfor er vi afhængige af en omstilling af etablerede systemer samt de beslutninger og valg, virksomheder, myndigheder og os som personer træffer, for at imødekomme klimaudfordringen.

 

Derfor har TechCircle et særligt fokus på klima og den grønne omstilling i vores ydelser. Vi vil gerne styrke SMV’er til en fremtid, hvor klimarigtig produktion, grønne forretningsmodeller og dokumentation for positiv klimapåvirkning er et krav fra politikere, forbrugere og B2B-sektoren.