Gå til hovedindhold

Nyheder om TechCircle

17 resultater

Første challengeforløb godt afsluttet

Det kan være sin sag at få oprettet en bankkonto, når man ankommer som international medarbejder til Danmark. Den udfordring besluttede TechCircle at tage op gennem hub’ens challengeforløb.

Nyt samarbejde om specialistkurser skal styrke vidensniveau i virksomheder

Som en del af TechCircles ydelser udbydes i efteråret 2024 en række specialistkurser, som er udviklet af Aarhus Universitet i samarbejde med Ingeniørforeningen (IDA). Kurserne er med højt specialiserede fagligheder fra universitetsmiljøet.

Innovationsgruppe om kunstig intelligens skudt i gang

Det første innovationsgruppe forløb om kunstig intelligens og machine learning i TechCircle-regi blev skudt i gang hos virksomheden Schultz Seating Group i Galten.

100 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus ’hackede’ sig til bedre digitalt medborgerskab

Februar blev skudt i gang med stort fokus på medborgerskab, da Erhvervsakademi Aarhus, biblioteker og borgerservice i Aarhus Kommune og TechCircle afviklede tre hackathons.

Første TechCircle challenge er skudt i gang

Som en del af arbejdet i TechCircle udbyder hub’en også challengeforløb. Det første forløb havde open call i efteråret 2023 og med indgangen til januar 2024 er challengedeltagerne udvalgt og godt i gang med arbejdet.

Mød to Hackathon-vindere

Godt 100 studerende gennemførte i begyndelsen af februar tre Hackathons arrangeret af Erhvervsakademi Aarhus, Borgerservice og biblioteker i Aarhus Kommune og TechCircle. Mød to af vinderne, Marie Krüger Frøkiær og Magnus Kingo Danielsen.