Gå til hovedindhold

Alexandra Instituttet

Læs mere om Alexandra Instituttet her.

 • Læs op

Indhold

  Alexandra Instituttet er det eneste GTS-institut, der siden 1999 alene er specialiseret i it. Vi bringer danske virksomheder foran digitalt gennem rådgivning og udvikling baseret på den nyeste it-forskning. 

  100 eksperter under ét tag

  Uanset hvad vi udvikler, skal teknologien, brugerne og økonomien spille sammen. Derfor spænder vores medarbejdere fra alle afskygninger af it-specialister til antropologer, designere og forretningsudviklere, der dagligt arbejder sammen.

  Det betyder, at du får sat det rigtige team af specialister, der samarbejder fra dag ét. Og kan kalde flere til, hvis vi mangler dem. 

  Forskningsfaglig dybde

  Vores specialister fordeler deres tid på forskningsprojekter, hvor de samarbejder med verdensklasse forskningsmiljøer og konsulentopgaver. Vi er derfor de første til at høre om de nyeste teknologier og bruger dagligt vores viden til at udvikle fremtidssikre, digitale teknologier og services og give vores kunder uvildig rådgivning.

  I TechCircle bringer vi særligt vores kompetencer inden for datadreven bæredygtig produktion, cybersikkerhed og avanceret datavisualisering i spil.

  Alexandra Instituttets hjemmeside

  Sidst opdateret: 3. januar 2024