Gå til hovedindhold

MADE

Læs mere om MADE her.

 • Læs op

Indhold

  MADE er Danmarks produktionsklynge. Vi er samlingsstedet for skabelsen af løsninger til fremtidens produktionsvirksomheder gennem forskning, innovation og uddannelse.

  MADE er certificeret guldklynge og udpeget som den nationale klynge for Avanceret Produktion af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Vi arbejder tæt sammen med de andre nationale klynger i Danmark, der har til opgave at skabe samarbejde mellem forskere og virksomheder og dermed få mere innovation ud i samfundet.

  MADE’s styrkeområde er avanceret produktion. Vi bygger bro mellem produktionsvirksomheder, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner gennem nyskabende samarbejder, projekter og aktiviteter, hvor aktører mødes på tværs af virksomhedsstørrelse, geografi og branche for at skabe, anvende og dele viden om produktion, så vi sammen stærkt i den globale konkurrence.

  MADE blev etableret i 2014, da virksomheder, fonde, foreninger og vidensmiljøer gik sammen for at skabe en fælles platform til at løfte dansk produktion gennem anvendt forskning, udvikling og innovation.

  Et MADE medlem siger sådan om MADE: I MADE har vi fået sparring og hjælp til at teste og udvikle teknologiske løsninger, som understøtter vores vækst. De nye løsninger, vi indfører om to-tre år, er jeg sikker på, trækker tråde direkte tilbage til et MADE-projekt. MADE-samarbejdet hjælper os med at være ”In front” også teknologisk

  I TechCircle bidrager MADE viden om innovation og bæredygtighed i relation til Produktion. Vi spiller ind i de events og services som tilbydes produktionsvirksomheder, og vi videreformidler Techcirkels tilbud og erfaringer til MADEs medlemmer og øvrige interessenter. MADE har også gode europæiske kontakter og bidrager til netværk med europæiske  EDIH’er gennem metværket EDIH4MANU.

  MADEs hjemmeside

  Sidst opdateret: 3. januar 2024