Gå til hovedindhold

WBDK

Læs mere om WBDK her.

 • Læs op

Indhold

  WE BUILD DENMARK er Danmarks klynge for byggeri og anlæg, og et stærkt samlingspunkt for innovation, som er helt afgørende for at sikre en både bæredygtig og konkurrencedygtig bygge- og anlægssektor.

  Vi samler virksomheder, vidensinstitutioner og offentlige og private bygherrer i partnerskaber på tværs af branchen. Gennem forretningsudvikling skaber vi sammen innovative løsninger, som giver værdi for vores medlemmer.

  For at ovenstående kan blive understøttet, styrket og udviklet, har WE BUILD DENMARK udvalgt digitalisering og automatisering som et fokusområde, så branchens aktører i hele værdikæden kan få nemmere adgang til viden, cases og hjælp til finansiering.

  WE BUILD DENMARK vil være et anerkendt samlingspunkt for branchen, hvad enten det handler om at tilegne sig den nyeste viden eller finde den rette samarbejdspartner, så afstanden mellem teknologi og markedet bliver minimeret.

  Vi glæder os til at være med til at sætte skub i udviklingen og implementering af konkurrencedygtige og innovative digitale løsninger i Midtjylland med TechCircle.

  WBDK Hjemmeside

  Sidst opdateret: 3. januar 2024