Gå til hovedindhold

Bankkonti for internationale medarbejdere

Skab en teknologisk løsning, der kan lette processen med at oprette en bankkonto for internationale borgere i Aarhus

 • Læs op

Indhold

  Ansøgningsfristen til at byde ind på det første call er nu ovre og vi går i gang med udvælgelsesprocessen. Læs mere om vores første call herunder.

  Aarhus' Challenge

  Internationale medarbejdere, der flytter til Aarhus, oplever mange vanskeligheder, når de skal oprette en bankkonto. Uden en bankkonto kan danske virksomheder ikke udbetale løn, og de internationale medarbejdere kan ikke få deres løn udbetalt.

  Som følge heraf kæmper virksomheder med rekruttering og for at få en gnidningsløs onboarding af den internationale arbejdsstyrke.

  Aarhus Kommune leder efter en teknologisk løsning, der kan lette processen med at oprette en bankkonto for udlændinge i Danmark og dermed hjælpe onboarding-processen for den internationale arbejdsstyrke.

  Denne udfordring er din mulighed for at fremvise dine innovative løsninger - og modtage et EU-tilskud på 12.500 euro/93.000 DKK, mens du gør det!

  Send din ansøgning når vi holder Open Call fra den 12. september til den 31. oktober. En jury vil udvælge de 2 løsninger, der bedst matcher byens behov.

  De udvalgte ansøgninger fortsætter til en pilotfase med mulighed for at samskabe med målgruppen, få indsigt i byens behov og direkte sparring med Aarhus Kommune. Endvidere får virksomheden mulighed for at deltage i kompetenceopbyggende seminarer, der er relevante for din virksomhed.

  Denne challenge er blevet til i samarbejde med EU-projektet CommuniCity og den europæiske digitale innovationshub, TechCircle.

  Processen for Open Call

  • 01: Open Call
   • Send din ansøgning med bud på en mulig løsning i perioden 12. september – 31. oktober, når vi holder Open Call.
  • 02: Udvælgelse
   • I løbet af november vil en jury udvælge 2 løsninger, der bedst matcher byens behov.
  • 03: Pilot fase
   • Pilotfasen er din chance for at eksperimentere og samskabe med Aarhus Kommune. Pilot fasen løber fra december 2023 til slutningen af ​​maj 2024.
  • 04: Præsentation
   • Dit arbejde vil ikke gå ubemærket hen, når vi afslutter udfordringen og lader dig præsentere din løsning.

  Ansøgningen foregår gennem Communicity-netværket, som er et transformerende borgercentreret projekt støttet af den Europæiske Union under Horizon Europe Programmet.

  Projektet skal igangsætte 100 piloter der er adresseret mod de europæiske byer og samfunds behov, projekterne skal være basseret på co-creation og co-learnings processer. Communicity bygger på anerkendte europæiske og nationale innovationsprogrammer, metoder, living-labs og platforme.

  Læs om Aarhus' challenge her

  Sidst opdateret: 21. februar 2024