Gå til hovedindhold

2023

10 resultater

Åbne data skal styrke SMV’ers forretning

Det offentlige Danmark har en lang række data, som virksomheder kan bruge i deres forretningsudvikling. Sammen med Open Data DK skal et nyt initiativ i regi af den midt- og vestjyske innovationshub, TechCircle, styrke virksomhedernes mulighed for at finde, forstå og drage nytte af åbne offentlige data.

Tegnede personer der drøfter data

Året der gik i TechCircle

Første år i Midtjyllands innovationshub TechCircle er ved at være ved vejs ende. Året har budt på en lang række aktiviteter og modtagelsen hos de mange deltagende offentlige og private virksomheder, som TechCircle retter sig mod, har været positiv.

Personer til Grand Opening i TechCircle

Digitalisering er grundlaget for fremtidens vandsektor

Vandsektoren er godt i gang med en digital transformation. Men i de kommende år forventer de store aktører i vandsektoren, at et nyt lag af digitalisering kan skabe en sammenhængende vandsektor, som arbejder med meget mere end drikke og spildevand som eneste leverancer.

Vand der hældes i et glas

En hjælpende hånd fra din digitale tvilling

Begrebet ’digital tvilling’ kommer i fremtiden til at betyde en endnu større forskel i offentlige såvel som private virksomheders arbejde. Udfordringen er imidlertid store startomkostninger og manglende viden om, hvad en digital tvilling kan hjælpe med. Det betyder, at det i dag primært er store virksomheder, der har glæde af teknologien.

Efterårets tilbud og arrangementer

Digitale tvillinger, Cybersikkerhed, Big Data og Blockchain det er nogle af emnerne for efterårets arrangementer i TechCircle

Svejseapparat og digitalisering går hånd i hånd

Maskin- og betonproducenten FIBO Intercon har etableret sit eget laboratorie. Det er usædvanligt for en mellemstor virksomhed, men centralt for, hvordan FIBO Intercon har udviklet sig. I laboratoriet testes både de blandemaskiner virksomheden producerer, men også nye betonprodukter.