Gå til hovedindhold

Efterårets tilbud og arrangementer

Digitale tvillinger, Cybersikkerhed, Big Data og Blockchain det er nogle af emnerne for efterårets arrangementer i TechCircle

 • Læs op

Indhold

  I dette efterår har TechCircle skruet en lang række af tilbud sammen blandt andet inden for Cybersikkerhed, digitale tvillinger og flere nye teknologier.

  Jeres virksomhed kan blive klogere på, hvorfor Cybersikkerhed faktisk er vigtigt for SMV’ere. Som SMV kan du risikere at få stjålet følsomme informationer om dine produkter, udviklingsprojekter eller forretning. Lær hvordan du kan højne din virksomheds modstandsdygtighed mod cyberterrorisme.

  Du kan lære, hvordan en digital tvilling kan bruges til både at udvikle, optimere og forbedre din virksomheds produkter. Og hvordan en digital tvilling kan understøtte din forretning igennem flere stadier af et produkts levetid.

  Derudover er der mulighed for at blive klogere på, hvordan din virksomhed kan udnytte potentialet i den cirkulære økonomi og se mulighederne i brugen af Take-Back-systemer eller lære at reducere din virksomheds klimaaftryk.

  Aktiviteterne er gratis for ansatte i mindre virksomheder (SMV’ere), iværksættere og de offentlige organisationer.

  Se hele listen med tilbud her

  Sidst opdateret: 22. januar 2024